YOHRS för privatpersoner

Optimerar karriären.

Med utbildning, kunskapsbank och nätverk har du nödvändiga verktyg för att ta karriären dit du vill, på en och samma plats. 

YOHRS för dig som individ

Samlar allt som rör din karriär under ett tak.

Tillsammans med våra partners har vi skapat en plattform där du har tillgång till allt från kompetensutveckling till kunskapsbank. YOHRS är din polare som följer dig genom hela karriären med det du behöver – när du behöver det.

Utan kostnad och bindningstid.

Bli medlem gratis och få tillgång till

Kunskapsbank.

Här finns all info om de frågor rörande arbetslivet som vi tycker är viktigast just nu.

Lönedata.

Med vår lönegenerator kan du snabbt och enkelt hitta lönedata över olika yrken. Dessutom förklarar vi hur informationen ska tolkas.

Karriärsupport.

Genom vårt formulär kan du enkelt ställa en fråga som rör ditt yrkesliv och får svar av våra experter.

Community.

I vårt community delar vi tankar och idéer kring arbetslivet och tipsar om artiklar och jobb vi tycker är intressanta. Fritt från annonsering och sälj.

Med kostnad, utan bindningstid.

Utbildning.

Inget företag eller chef kommer säkra din fortsatta kompetens. Vi vill att du som individ ska förstå och äga din karriär. Med vår erfarenhet vet vi att det är upp till dig att hålla dig anställningsbar. Genom YOHRS partnerskap med marknadens bästa aktörer får du tillgång till över 400 onlineutbildningar och kurser idag.

“Jag stod inför en ny utmaning att ansöka om mitt första chefsjobb. Utan erfarenhet av slutintervjuer sökte jag mig till Andreas på YOHRS för tips, trix och vad man ska tänka på under processen. Nu sitter jag här på mitt nya jobb!”

Simon, 29 år.

 

YOHRS x studentkårer

 

De flesta av oss börjar vår karriär efter en utbildning. Som studerande är det svårt att veta vad som kan förväntas av en arbetsplats och i yrkeslivet. Vi vill ge studenter de bästa förutsättningarna för att lyckas i yrkeslivet! Därför samarbetar vi med flera studentkårer runt om i Sverige.