Privat inkomstförsäkring – måste du vara med i ett fackförbund?

by | 20 Jun, 2022

En prisvärd privat inkomstförsäkring – därför är Yohrs annorlunda. Yohrs startades av HR-experter och chefer inom näringslivet, med totalt över 40 års erfarenhet från arbetsgivarsidan. Vi är alltså HR-experterna som bytte sida. Det gjorde vi för att vi tror på den svenska arbetsmarknaden samt arbetsrätten och vi vill vara med att utveckla dem. Vi vet hur saker fungerar på arbetsgivarens sida. All den kunskapen använder vi nu till att öka individens konkurrenskraft på arbetsmarknaden. Vi tror på att smartast drag alltid kommer från de som kan spelet bäst. Arbetsmarknaden är inget undantag. Traditionellt sett gynnar det företag mer än de anställda. Arbetsgivare har mer information, fler möjligheter och större HR-avdelningar.
Därför startade vi Yohrs. Därför bytte vi sida. 

Allt detta sammantaget gör att vi tror på att individer ska ha lika stora möjligheter som kollektivet. Vi tror att gigekonomin delvis ställer nya krav på de tjänster som erbjuds arbetstagare och arbetsgivare idag. För kanske känner du igen dig att du egentligen är både och. Vi tror att ensam kan vara stark men vi vet att vi behöver varandra. Därför startade vi Yohrs. 

Yohrs är inget fackförbund

Vi på Yohrs är inget nytt fackförbund. Vi är inte och kommer aldrig att bli en konkurrent till något fackförbund. Vad vi är och kommer att förbli är ett alternativ och ett komplement till dig som vill bestämma mer själv och ta ansvar för din egen karriär oavsett arbetsgivare och arbetsplats. Bestämma vad du vill använda, när du vill använda det och därmed också själv bestämma vad du vill betala för det. 

Privat inkomstförsäkring och fackförbund

Fram till nu har inkomstförsäkring varit starkt förknippat med medlemskap i ett fackförbund. Visst har du redan idag möjlighet att som privatperson teckna en individuell inkomstförsäkring via några olika försäkringsbolag, men då till ett avsevärt högre pris. Detta har vi på Yohrs tillsammans med vår partner MySafety ändrat på då vi i detta avseende inte tror på monopol. För helt ärligt, är det inte lite märkligt att vad gäller övriga försäkringar så tecknar du dem som privatperson till ett marknadsmässigt pris, men när det gäller inkomstförsäkring tvingas du gå med i ett fack för att få ett konkurrenskraftigt pris på din försäkring. 

Därför kan du nu för första gången som enskild arbetstagare teckna en marknadsmässigt prisvärd privat inkomstförsäkring utan att tvingas bli medlem i ett fackförbund. En mindre krånglig inkomstförsäkring helt enkelt! En inkomstförsäkring som är anpassad för dig som privatperson och individ. 

Vi är Yohrs – och vi hjälper dig att ha koll på din karriär
Bli medlem redan idag!