The Yohrs – Om oss

Kul att du hittat hit!
Här kan du läsa om oss som grundade Yohrs samt hur och varför vi skapade tjänsten. 

The Story

Vår vision är att stärka individers position på arbetsmarknaden. Vi utmanar den traditionella arbetsmarknaden genom att erbjuda en tjänst som följer dig genom hela din karriär. Livet är föränderligt och Yohrs anpassar sig därefter.

Yohrs startades för att ge dig som individ på arbetsmarknaden samma förutsättningar som arbetsgivarna. Vi tror på att smartast drag alltid kommer från dem som kan spelet bäst. Arbetsmarknaden är inget undantag. Traditionellt sett gynnar det företag mer än dem anställda. Arbetsgivare har mer information, fler möjligheter, större HR-avdelningar.

Vi är HR-experterna som bytte sida. Det gjorde vi för att vi tror på den svenska arbetsmarknaden samt arbetsrätten och vi vill vara med att utveckla dem. Eftersom arbetsglädje och att hamna rätt i yrkeslivet är avgörande för ditt välmående och prestation vill vi erbjuda tjänster som tar dig dit. Karriären kan vara lika givande och utvecklande horisontellt som linjärt, därför anpassar sig Yohrs efter dina behov och mål.

Vi vill att du som individ ska ha lika stora möjligheter som kollektivet. Vi tror att gig ekonomin delvis ställer nya krav på de tjänster som erbjuds arbetstagare och arbetsgivare idag. Kanske känner du igen dig i att du egentligen är både och. Vi tror att ensam kan vara stark och vi vet att vi behöver varandra. Därför ska du känna att du är bland vänner.

Yohrs är alltså en lättåtkomlig tjänst som följer dig genom karriären och finns exakt där du behöver den, till en kostnad som är lägre än vad du är van vid.

 

 

 

The Co-Founders

Christoffer Motéus

Medgrundare och delägare Yohrs.

Konsultbranschen, teknikindustrin och eventsektorn. Samtliga roller inom HR.

Hade stora drömmar om att bli pilot men landade inom organisationsfrågor och HR. Drivs av att bryta ny mark och driva utveckling. Har haft minst 10 dåliga idéer innan fröet till Yohrs såddes. 

christoffer@yohrs.se

073-527 35 25

Sara Osbeck

Medgrundare och delägare Yohrs.

Varierande HR roller, chefsroller och egenföretagare.

Ja-sägare som hatar bullshit men som älskar odling och sin förbannat fantastiska familj.  Längtar konstant efter frihet och utveckling av människor så de får ägna majoriteten av sin tid på saker de faktiskt gillar och utmanas av.  

sara@yohrs.se

073-661 90 90 

 

Andreas Herngren

Medgrundare och delägare Yohrs.

Varierande HR roller, chefsroller och egenföretagare.

Trebarnspappa som fortfarande drömmer om att bli Bruce Springsteen. Fortsätter resan på att bli mitt bästa jag och därmed förhoppningsvis vara bra för andra. Har svårt för organisationer som utnyttjar individer men även individer som utnyttjar organisationer

andreas@yohrs.se

0722-229580

Vi på Yohrs fyller ett gap på den svenska arbetsmarknaden. Hittills har arbetstagare enbart kunnat vända sig till fackliga organisationer för HR-stöd – fram tills nu. Nu finns Yohrs, en privat och individuell aktör där allt som rör din karriär finns samlat under ett tak som drivs av erfarna HR-specialister. Yohrs är helt enkelt din partner som följer dig genom hela karriären med det du behöver – när du behöver det.