The YOHRS

Kul att du hittat hit!
Här kan du läsa om oss som driver YOHRS och varför vi skapade tjänsten. 

The Story

Vår vision är att skapa världens bästa karriärplattform. Vi utmanar den traditionella arbetsmarknaden genom att erbjuda en tjänst som följer dig genom hela din karriär. Livet är föränderligt och YOHRS anpassar sig därefter.

YOHRS startades för att ge dig som individ på arbetsmarknaden samma förutsättningar som arbetsgivarna. Vi tror på att smartast drag alltid kommer från dem som kan spelet bäst. Arbetsmarknaden är inget undantag. Traditionellt sett gynnar det företag mer än dem anställda. Arbetsgivare har mer information, fler möjligheter, större HR-avdelningar.

Vi är HR-experterna som skiftat fokus från arbetsgivare till arbetstagare. Från företag till anställd. Eftersom arbetsglädje och att hamna rätt i yrkeslivet är avgörande för ditt välmående och prestation vill vi erbjuda tjänster som tar dig dit. Karriären kan vara lika givande och utvecklande horisontellt som linjärt, därför anpassar sig YOHRS efter dina behov och mål.

Vi vill att du som individ ska ha lika stora möjligheter som kollektivet. Vi tror att gig ekonomin delvis ställer nya krav på de tjänster som erbjuds arbetstagare och arbetsgivare idag. Kanske känner du igen dig i att du egentligen är både och. Vi tror att ensam kan vara stark och vi vet att vi behöver varandra. Därför ska du känna att du är bland vänner.

YOHRS är en lättåtkomlig tjänst som följer dig genom karriären och finns exakt där du behöver den, till en kostnad som är lägre än vad du är van vid.

 

 

 

Vi på YOHRS fyller ett gap på den svenska arbetsmarknaden. Tillsammans med våra partners har vi skapat en plattform där allt som rör din karriär finns samlat under ett tak. YOHRS är en privat och individuell aktör som drivs av erfarna HR-specialister. YOHRS är helt enkelt din partner som följer dig genom hela karriären med det du behöver – när du behöver det.