CoYOHRS

Kompetens bygger företag. Vi kan vår sak. 

Mer än bara en konsult.

Med över 40 års erfarenhet inom HR är vi riktigt vassa på att matcha rätt konsult till rätt bolag. Vi vet att en noggrann placering av våra konsulter leder till att båda parter utvecklas. Hur vet vi detta? För att vi själva varit HR-chefer och varit i era skor. Hos oss får du hela YOHRS samlade kompetens.

Woman drinking coffee in front of computer with a dog next to her.
Woman drinking coffee infront of a computer in an office

Arbetar du inom HR och söker nya utmaningar?

Är du en vetgirig och nyfiken person inom HR som vill testa vingarna hos ett startup? Då kan du passa perfekt som konsult via YOHRS. Våra konsulter matchas med företag från en mängd olika branscher. Ditt driv och engagemang kommer avgöra vilken väg du kommer ta.

YOHRS konsulter

Vetgiriga

En grundpelare hos våra konsulter är att de hela tiden vill lära sig och bli bättre. På så sätt blir även ni som kunder bättre.

Erfarna

Vi kan HR och har erfarenhet av de utmaningar som uppstår på arbetsplatser. Vi snackar helt enkelt samma språk.

Nytänkande

Vi är inte intresserade av stora ramavtal med många konsulter. mindre skala, kvalité och resultat är det vi står för.

Framåtlutade

I vårt community delar vi tankar och idéer kring arbetslivet och tipsar om artiklar och jobb vi tycker är intressanta.

Vad gör oss ovanliga?

Vi har ingen erfarenhet som konsultchefer på något internationellt bolag med 20 000 anställda. Däremot har vi erfarenhet från HR, på små till stora bolag, inom arbetsrätt, lönebildning, rekrytering – you name it. När du anlitar oss får du inte bara en konsult. Hos oss får du hela YOHRS samlade kompetens.

YOHRS är en privat och individuell aktör där allt som rör din karriär finns samlat under ett tak. Vi kombinerar konsultverksamhet med support till individer på arbetsmarknaden. Vi är en partner som följer dig genom hela karriären med det du behöver – när du behöver det.

Våra partners
diploma
diploma
waytobill

Kontakta oss