3 utbildningar HR-experterna rekommenderar just nu

by | 19 Aug, 2022

Enligt Gallup är ungefär 1 av 5 arbetstagare engagerade i sitt arbete. Det innebär att ca. 80% av arbetstagarna inte helt trivs med sitt arbete. Att byta yrke eller inriktning kan vara både läskigt och svårt. Det finns många branscher som utvecklats fort och det kan därför vara svårt att veta vart man ska börja. Oavsett om du vill byta bana i karriären eller lära dig nya färdigheter för nöjes skull så finns det oändligt många olika vägar att gå. För att ge en mix av lite längre, mer omfattande, kurser och kortare punktinsatser har vi här listat några som vi tycker är intressanta och givande.

Introduction to Computer Science via edX.org och Harvard University

En genomgående grund i programmering och hur internet är uppbyggt. Praktiska exempel varvat med teori som väldigt många av oss har stor nytta av. Undervisad av professorer från ett av världens mest välrenommerade universitet. Helt gratis! Läs mer här.

Adobe Premiere Pro via Diploma Utbildning

En steg för steg utbildning i hur du använder verktyget. Adobe Premiere Pro används av såväl professionella som vardagsberättare för att göra Youtube-klipp, lokal-TV och reklamfilmer. Just därför är dessa kunskaper värdefullt för många. Läs mer här.

Behavioural Design via Hyper Island

En utbildning som kombinerar psykologi, design och teknik för att ge oss en bättre förståelse för varför vi människor agerar som vi gör. Dessa färdigheter kan appliceras i många branscher där man bättre vill förstå och ändra på till exempel köpmönster. Läs mer här.

Som medlem i Yohrs Plus får du tillgång till alla Diplomas utbildningar. Testa gratis fram till den 10e september 2022, läs mer här. Är du medlem i Yohrs Student, Standard eller Plus får du 10% på alla utbildningar hos Hyper Island.

Vad skulle du vilja fördjupa dig inom eller lära dig mer om? Hör av dig till hello@yohrs.se